Toc and Roll

Hola de nou petits músics!!

L’altre dia vaig trobar una nova aplicació que m’agradaria ensenyar-vos avui a tots vosaltres ja que vaig trobar molt interessant per treballar amb els nostres alumnes, fills, …

L’aplicació s’anomena TOC AND ROLL, i us la podeu descarregar per tan sols 1,99€!! Per si teniu algun dubte, us explicaré de què tracta i quina és la seva utilització.

Toc and Roll està creada perquè els nens puguin compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d’una manera fàcil, divertida i intuïtiva. A més, ofereix als infants la possibilitat de barrejar diferents instruments, com per exemple la bateria, el piano, la trompeta, el baix, etc; en un multipistes virtual, afegir-hi afectes, gravar la veu, i finalment compartir el resultat amb totes aquelles persones que vulguem.

Pel que fa a la seva utilització, és una aplicació molt senzilla amb una interfície molt atractiva per a nens i nenes de 4 o 5 anys. A la pantalla principal, trobem tots aquells elements necessaris per a posar-la en marxa i crear fàcilment les nostres pròpies cançons.

Per tal de què pugueu entendre millor tot el que us acabo d’explicar, us adjunto un vídeo on podreu veure un exemple:

Per últim, i per si finalment us animeu a descargar-vos l’aplicació, us deixo l’enllaç de l’itunes:

https://itunes.apple.com/es/app/toc-and-roll/id792034886?mt=8

Fins la pròxima petits músics!

Deixa un comentari